Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0226 - 35 48 48
  • info@afdadviesgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Wat is het AFD Bespaarplan?

In tijden waarin discussie over het betalen voor financieel advies aan de orde van de dag is, geeft het AFD Bespaarplan u duidelijkheid over wat u van AFD Adviesgroep kunt verwachten. Door uw deelname bent u in de basis gegarandeerd van financieel advies. Op deze manier blijft financieel advies toegankelijk voor iedereen en krijgt u duurzaam de service van AFD Adviesgroeg zoals u van ons gewend bent. Tevens zit hierin het periodiek doorrekenen van uw hypotheek opgenomen zodat wij voor u kunnen bepalen of u kunt besparen op uw maandlasten.

 

Omdat niet iedereen dezelfde adviesbehoefte heeft biedt AFD Adviesgroep 3 pakketten aan.

Zo is het pakket Goud met name geschikt voor mensen die hun volledige schadeverzekeringspakket bij AFD Adviesgroep willen onderbrengen en het pakket brons meer geschikt voor mensen die alleen van de basisservice gebruik willen maken. Er zit dus altijd een pakket voor u tussen! Door het onderscheid in drie pakketten kunt u zelf kiezen welke diensten u wel en niet aanspreken.

 

Brons:

In het Brons pakket zit de service opgenomen die altijd in het verlengde staat van de bemiddeling die wij voor u hebben gedaan. U kunt bellen, vragen stellen, kleine wijzigingen door laten voeren en als u dat wilt, komen we bij u langs.

 

Zilver:

In het Zilver pakket krijgt u naast het brons pakket extra korting op een aantal aanverwante financiële diensten.

Zo krijgt u korting op notaristarieven, korting op taxatietarieven en een zeer laag IB-aangifte tarief van € 50,- voor één persoon en € 65,- samen met uw partner. 

 

Goud:

In het Goud pakket krijgt u naast het Zilver pakket op al uw schadeverzekeringen de provisie die wij als tussenpersoon ontvangen volledig terug. U krijgt dus zogenaamde "netto" tarieven angeboden als klant. Zo bespaart u aanzienlijk op uw verzekeringen.